Κίνα Botou Shitong Cold Roll Forming Machinery Manufacturing Co., Ltd.
product image
Botou Shitong Cold Roll Forming Machinery Manufacturing Co., Ltd.
Connect with "Botou Shitong Cold Roll Forming Machinery Manufacturing Co., Ltd."
Supplier wants to know more about you
Please fill in the information, we will send PDF Brochure to your email.

Please enter your email.

Please enter valid name.

Please enter your phone number.

More information facilitates better communication.

Thank You!

Your requirement has been sent to Botou Shitong Cold Roll Forming Machinery Manufacturing Co., Ltd.
Your requirement has been sent successfully, we will send PDF Brochure to your E-mail, please check it in time.

Κρύος ρόλος Shitong Botou που διαμορφώνει τα μηχανήματα που κατασκευάζουν τη Co., ΕΠΕ.

Αρχική Σελίδα

Botou Shitong Cold Roll Forming Machinery Manufacturing Co., Ltd. προφίλ

προφίλ
Στοιχεία Εταιρίας
Κύρια Αγορά Νοτιοανατολική Ασία, Αφρική
Είδος Επιχείρησης Κατασκευαστής, Εταιρεία Εμπορίας
Μάρκες shitong
Αριθμός Υπαλλήλων 11 - 50
Ιδρύθηκε Έτος 2016
Εξαγωγή pc 90% - 100%
Business Type Manufacturer, Trading Company
Εισαγωγή

Ο κρύος ρόλος Shitong Botou που διαμορφώνει τα μηχανήματα που κατασκευάζουν τη Co., ΕΠΕ είναι επαγγελματικοί κατασκευαστής και εξαγωγέας που είναι ενδιαφερόμενοι για το σχέδιο, ανάπτυξη και manufactur του κρύου ρόλου διαμορφώνοντας τις μηχανές. Έχουμε υψηλό - ποιοτικές επαγγελματικές ομάδες, επιδέξια ταλέντα, ισχυρή τεχνική δύναμη, ισχυρές και ανεξάρτητες ερευνητικές και ανάπτυξης ικανότητες, προηγμένος εξοπλισμός παραγωγής και ένα τέλειο σύστημα υπηρεσιών μεταπωλήσεων.

Η επιχείρηση είναι ειδικευμένη στην κατασκευή του χάλυβα χρώματος διαμορφώνοντας τα μηχανήματα, τη purling μηχανή Γ και Ζ, το βερνικωμένο κεραμίδι διαμορφώνοντας τη μηχανή, το δομικό ρόλο επιτροπής πατωμάτων χάλυβα διαμορφώνοντας τη μηχανή, το ρόλο επιτροπής σάντουιτς διαμορφώνοντας τη μηχανή, το προστατευτικό κιγκλίδωμα εθνικών οδών διαμορφώνοντας τη μηχανή, τη διοχέτευση που διαμορφώνουν τη μηχανή, το ρόλο επιτροπής αυτοκινήτων διαμορφώνοντας τη μηχανή, το ρόλο πορτών παραθυρόφυλλων ρόλων διαμορφώνοντας τη μηχανή, το φύλλο που σκίζουν τον εξοπλισμό, και άλλα εξαρτήματα εξοπλισμού.

Τα προϊόντα μας έχουν πωληθεί παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένης της Βορρά/νότου Αμερικής, της Ασίας, της Αφρικής, της Αυστραλίας και της Ευρώπης… Ξέρουμε καλά για την απαίτηση από τους πελάτες των διαφορετικών περιοχών. Έχουμε τη σημαντική ομάδα εξαγωγής για να ακούσουμε το αίτημά σας η σχεδιασμένη ομάδα θα σας παρουσιάσει καλύτερη πρόταση σύμφωνα με το αίτημά σας, και έχουμε επίσης τους εμπειρογνώμονες, εργασία ακρίβειας προσφοράς εξειδικευμένων εργατών. Οι ικανοποιητικές λύσεις παρέχηκαν στους πελάτες και καθιέρωσαν μια μακροπρόθεσμη στρατηγική συνεργασία.

Εξασφαλίζοντας το σταθερό και έγκαιρο ανεφοδιασμό, την αξιόπιστη ποιότητα και την ειλικρινή υπηρεσία, τα προϊόντα μας πωλούν καλά και στις εσωτερικές και υπερπόντιες αγορές. Εάν ενδιαφέρεστε για οποιαδήποτε από τα προϊόντα μας, ή επιθυμείτε να τοποθετήσετε μια προσαρμοσμένη διαταγή, παρακαλώ να μας έρθει σε επαφή με. Θα κάνουμε το καλύτερό μας για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας.

Tell Us What Are You Looking For ?
Your Name

Please enter valid name.

Your Phone Number

Please enter your phone number.

Your Message

Please describe your requirement.